CAMPUS MASTER PLAN

NATIONAL INSTITUTE OF TECHNOLOGY, WARANGAL (NITW) TELANGANA

Client NIT Warangal
Site Area 200 Acres
Project Cost INR 13 Cr
Status Completed
Scope Masterplanning
Programming
Architectural Design
Engineering
Project Management

As part of the efforts of NIT Warangal to be the leading Technology Campus in the country, the Institute embarked on an ambitious project to realign the campus to establish specific goals for long term growth, connectivity and a social atmosphere to promote interaction and learning. The design implemented over the course of two years, created a new Pedestrian Central Avenue with spaces for study and recreation. The campus was connected by a series of covered walkways and courtyards, providing the students and faculty multiple avenues to circulate. A series of public amenities including amphitheatres, gardens, kiosks and terraces provided much needed social interaction spaces, protected from the elements.

Contact us | Terms & Conditions

Copyright ©2017 Collage design . All Rights Reserved.

Designed & Developed by webtechfeeders